Vi tror på å ha det gøy sammen på jobb

Det tror vi på. Når man har det gøy smitter det over på det man lager. Culture eats strategy for breakfast! Vår filosofi er å jobbe med brukeren i sentrum og levere utover det forventede. Vi er to teknologer skal levere solide håndverk sammen med kunder som har lyst å utfordre det etablerte.

Vår facebookside

Erik Måland

Erik Måland har sin master fra Universitetet i Bergen, der han spesialiserte seg i algoritmer. Siden den gang har han jobbet i FutureHome med utvikling av styringssystem for IoT smarthus, for så å være konsulent i Miles der han har jobbet med finans for Storebrand og SKAGEN Fondene. Nå er det nytt år, Erik har vært med å starte Almås & Måland og er klar for nye utfordringer. Kjennetegn: Briller, flanellskjorte og en forkjærlighet for matematikk.

E-post: erik@almåsogmåland.no

Tlf: (+47) 480 61 809

Mer på Linkedin

Anders Almås

Anders har jobbet med web og brukeropplevelser i over 10 år og har levert en rekke prosjekter til små og store kunder i regionen på tvers av mange ulike bransjer. Han har en bred erfaring og har jobbet som webutvikler i Evry, med brukeropplevelser i Peanuts, digital forretningsutvikling i Melvær & Lien, med innovasjon i Kolumbus og nå sist som UX-Manager i SKAGEN Fondene. På sommeren finner du ofte Anders i trebåten sin, mekkende på Marna-motoren fra 1954. Andre årstider er det finpussing og digitalisering av gamle radioer som er av interesse. Anders er også en av gründerene bak ølfestivalen Whats´s brewing hvor han årlig sørger for festivalens digitale svung.

E-post: anders@almåsogmåland.no

Tlf: (+47) 954 99 047

Mer på Linkedin