Har du lyst å samarbeide med oss?

Vi kan bidra med vår kompetanse inn i team og prosjekter slik at vi sammen kan tilby de beste digitale løsningene for sluttbrukere. Vi er gode på kreative idéfaser, forretningsutvikling, utvikling & implementering av nettsider samt et bredt spekter av interaktive tjenester. I tillegg er vi ikke så verst i fussball.

Bedrift og privat

Vi leverer skreddersydde av løsninger til små- og mellomstore bedrifter som er enkle å bruke. Enten vi bruker et kjent system som utgangspunkt eller lager dem fra bunn. Ta gjerne kontakt og fortell oss mer om hva du trenger.

Tjenestene vi tilbyr

Byråer og IT-selskap

Vi ønsker samarbeid med reklamebyrå, IT-selskap og andre konsulentselskap i regionen. Har dere ferdig design dere ønsker estimert og programmert – eller trenger hjelp til UX- design eller annen type digital rådgivning?

Ta kontakt

Utleie av tjenester

Trenger dere en ressurs innen tjenestene vi leverer? Vi tilbyr utleie av vår kompetanse på time- eller prosjektbasis som konsulenter. Vi ønsker ideelt å tenke langsiktig men hjelper til om det trengs. Ta kontakt for å gjøre en avtale.

Ta kontakt

Ta kontakt for å starte et prosjekt

Vi er opptatt av å levere tjenester av ypperste klasse, samtidig som det skal være gøy å jobbe med oss. Vil du ta en prat og se om det er muligheter for godt samarbeid? Vi er nysgjerrige, har lyst å bli bedre kjent og lære mer om hva dere har lyst vi skal løse.

Ta kontakt med oss